Over ons

Achter de naam Balloonies zitten twee jonge ondernemers verscholen, wij laten graag onze creativiteit de vrije loop gaan.

Twee jonge kerels maar wij zijn ook broers en samen gingen we een ondernemersavontuur aan.

De oudste, dat ben ik, Stijn. Ik ben al enkele jaren actief als jonge ondernemer. Op de leeftijd van 18 jaar heb ik mijn eerste bedrijf opgestart, Time 4 Fun. Een verhuurbedrijf in springkastelen en feestbenodigdheden. Enkele jaren later startte ik een tweede activiteit op, Time 4 Printing. In deze activiteiten zitten allerlei leuke en originele gepersonaliseerde geschenken verscholen alsook textielbedrukking.

De jongste, dat ben ik, Sven. Door de activiteiten van mijn broer begon het ook bij mij te kriebelen om te gaan ondernemen. Al enkele jaren hebben we dezelfde hobby. We worden ook wel de Ballooning Brothers genoemd omdat we samen veel op pad zijn met warme luchtballonnen. Vliegen in een luchtballon is een verslaving geworden van ons beide. Begin 2020 kregen we de kans om een Balloonies over tenemen, deze ballonnen zijn kleiner dan de luchtballonnen maar zeker eens zo leuk. Al meer dan 10 jaar was Balloonies een gevestigde waarde, sinds 1 april 2020 namen wij de fakkel over.

Balloonies past dus perfect in het rijtje na Time 4 Fun, Time 4 Printing maar zeker ook bij Het Rupske. Het Rupske is de geschenk -en doopsuikerwinkel van onze mama.

Een geschenk voor klein of groot? Breng een bezoek aan haar winkel in het centrum van Grobbendonk. Ballondecoraties zijn hier eveneens te bestellen en af te halen.

Time 4 Fun: www.time4fun.be
Time 4 Printing: www.time4printing.be
Het Rupske: www.hetrupske.be